VANDSKÆRING

vandskæring

Vandskæring er en af vores kerne kompetencer her hos ABJ METAL. Det er en relativ præcis skæremetode, som er velegnet til stort set alle materialer og tykkelser. Modsat mange alternative skæremetoder, tilsættes materialet ikke varme under vandskæring. Som navnet antyder, anvendes der en kombination af vand og sand, hvilket betyderat materialet ikke overophedes og hærdes, modsat termiske skæreprocesser som f.eks. plasma og flammeskæring.

En af de væsentligste fordele ved vandskæring er som nævnt at materialet ikke hærder i skæreområdet, hvilket kan være afgørende, hvis materialet efterfølgende skal bearbejdes. Derudover opnår man også et fint snit ved vandskæring, med mulighed for små udskæringer i selv tykt materiale, til relativt lave produktionsomkostninger.

 med fingeren på pulsen og det gode resultat for øje

Her i vores professionelle produktionsfaciliteter i Vojens, benytter vi os naturligvis af markedets bedste og mest moderne vandskærere og software. Vores dygtige personale har stor erfaring og ekspertise med vandskæring og den type opgaver der kræver, at vores topmoderne vandskærere kommer i brug.

Derudover har vi som virksomhed altid fingeren på pulsen inden for de nyeste metoder og teknikker. Derfor kan du altid forvente, at vi leverer et højt fagligt og teknisk niveau, når det drejer sig om vandskæring – uanset opgavens karakter. Vi arbejder i følgende materialer:

        Stål – op til 100 mm

        Rustfrit stål – op til 100 mm

        Aluminium – op til til 100 mm

        Messing – op til 100 mm

        Hardox – op til 100 mm

        Armox – op til 25 mm

        Granit

        Titanium

        Plastmaterialer og kompositter

        Prælakerede plader

Maksimal pladestørrelse vi vandskærer, er 4000×3000 mm

Størrelse på Huller og Tolerancer

Det er muligt at lave selv meget små huller i tykt materiale med vandskæring, især sammenlignet med de termiske skæreprocesser. Tolerancerne varierer med tykkelsen (og hastigheden på skæringen) – tommelfingerreglen er at er er en skæretolerance på +/- 0,2mm.

kontakt os for en uforpligtende snak

Hvis du kunne tænke dig at høre mere vandskæring, er du mere end velkommen til at ringe til os på 74 54 16 08 eller sende en e-mail til info@abj.dk, ligesom du også kan udfylde kontaktformularen nederst på siden – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt til en uforpligtende samtale om din situation. Vi ser frem til at høre fra dig!

SEND OS EN BESKED

Med over 60 års erfaring inden for faget og hermed tilegnet viden omkring materialernes egenskaber er vi din foretrukne underleverandør indenfor pladebearbejdning.

Ribevej 20
6500 Vojens
CVR: 12369395

Tel: (+45) 74 54 16 08
Mail: info@abj.dk