ORDRE, forespørgsel OG TEGNINGSINFORMATIONER 

Er du interesseret i et godt tilbud inden for bearbejdning af metal, eller kunne du tænke dig at få løst en opgave, som kræver vores ekspertise, har vi gjort det nemt og overskueligt for dig. For med vores ordreskabelon, som du kan downloade her, kan vi hurtigt gå i gang med produktionen af din ordre.

For at undgå fejl og forlænget leverings- og responstid, er det vigtigt, at vi får tilsendt de informationer, der skal bruges for at løse opgaven. Det vil sige:

        3D-fil: Hvis emnet skal bukkes. Også gerne en 2D-fil (.dxf/.dwg), renset og udfoldet hvis muligt. OBS: Der produceres efter fil. Evt. målsat PDF anvendes til at tjekke om det er muligt at udføre den ønskede bearbejdning med de specifiserede tolerancer.  .

        Målsat PDF: Hvis emnet skal mere end skæres, og/eller hvis der er vigtige krav og tolerancer.

        Materialetype, antal og tykkelse, samt eventuelle ekstra krav hertil – helst i en stykliste.

        Ønsket leveringsdato: Angiv hvis du ønsker ordren sendt eller til afhentning.

Hvis du ønsker vejledning eller brænder inde med spørgsmål omkring muligheder og opgaver, tager vi hellere end gerne en snak om, hvordan opgaven bedst kan løses på info@abj.dk eller 74 54 16 08. Husk på, at ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os.

tilbud og ordre

Hvis du er interesseret i at få et godt tilbud af bearbejdede emner fra ABJ METAL, hører vi gerne fra dig på e-mail tilbud@abj.dk eller telefonisk via 74 54 16 08. Ved ordre send gerne på ordre@abj.dk. Vær opmærksom på, at der må påregnes en ekspeditionstid på 1-2 arbejdsdage ved tilbudsgivning. Vi glæder os til at løse din opgave for dig.

 

særligt om hasteopgaver

Vores standardleveringstid er fem arbejdsdage til skæring og yderligere to dage for hver øvrig operation. Vi stræber os dog altid efter at levere til kundens ønskede leveringsdato.

Ved hasteopgaver skal der som regel påregnes et hastegebyr på 500-1000 kr., afhængig af opgavens størrelse. Ring venligst for afklaring af muligheder og pris.

HASTE OPGAVER

Vores standard leveringstid er 5 arbejdsdage til skæring + 2 for hver øvrig operation, vi prøver dog altid at levere til kundens ønskede leveringsdato.

Ved hasteopgaver skal der normalvis påregnes et hastegebyr på 500-1000 kr., afhængig af opgavens størrelse. Ring venligst for afklaring af muligheder og pris.

Med over 60 års erfaring inden for faget og hermed tilegnet viden omkring materialernes egenskaber er vi din foretrukne underleverandør indenfor pladebearbejdning.

Ribevej 20
6500 Vojens
CVR: 12369395

Tel: (+45) 74 54 16 08
Mail: info@abj.dk