SVEJSNING

svejsning

Her hos ABJ METAL består en stor del af vores arbejde med svejsning. I vores moderne produktionsfaciliteter arbejder vores dygtige og erfarne smede under de mest optimale og sikre forhold, hvor de professionelt og effektivt kan svejse alt fra små og simple emner til større og mere komplekse konstruktioner. Vi arbejder både i rustfrit stål, stål og aluminium, og vi har stor erfaring med at levere emner til et væld af forskellige brancher, som fx fødevareindustrien og maskinbygning. Siden vores grundlæggelse i 1957 har vi altid haft kunden og det gode slutresultat i fokus. Vi benytter os bl.a. af følgende svejseteknologier:

        CO2-svejsning

        TIG-svejsning

        Punktsvejsning

        Boltsvejsning

        Svejsning med baggas

        CMT-svejsning

        Robot-svejsning

 hvad er svejsning?

Som ovenstående antyder, er svejsning ikke bare svejsning. Helt grundlæggende kan man dog sige, at svejsning er at forene to eller flere emner, til en ubrudt enhed. Når man svejser, opvarmer man kontaktfladerne på disse emner, de føjes derved sammen ved en sammensmeltning. I mange tilfælde tilføjer man også tilsatsmateriale, som kan være nødvendigt for at få en optimal sammenføjning. De respektive svejseteknologier har naturligvis hver deres fordele, og uanset opgavens omfang og karakter vælger vi altid den bedste og mest hensigtsmæssige metode.

kontakt os allerede i dag

Hvis du brænder inde med nogle spørgsmål vedrørende svejsning, eller mener, at vi kan hjælpe dig med at løse din opgave, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på telefon 74 54 16 08 eller e-mail info@abj.dk

Du kan også sende os en besked via kontaktformularen nederst på siden – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Ønsker du at lægge en ordre eller få et godt tilbud, skal du blot klikke her. Vi glæder os til at tage en uforpligtende snak med dig om din situation!

 

SEND OS EN BESKED

Med over 60 års erfaring inden for faget og hermed tilegnet viden omkring materialernes egenskaber er vi din foretrukne underleverandør indenfor pladebearbejdning.

Ribevej 20
6500 Vojens
CVR: 12369395

Tel: (+45) 74 54 16 08
Mail: info@abj.dk