AB Jensen Maskinfabrik bliver til ABJ Metal 

Den Vojens-baserede pladevirksomhed AB Jensen Maskinfabrik A/S hedder fra 1. september ABJ Metal. Navneskiftet kommer som konsekvens af en positiv udvikling, hvor virksomheden har kundetilgang fra udlandet og investerer i nye, moderne produktionsfaciliteter. 

– Vi har en ambition at vækste og være tilgængelige. Derfor justerer vi vores profil, så vores navn helt tydeligt fortæller vores samarbejdspartnere i Danmark og udlandet, hvad vi kan og er eksperter i – og det er at arbejde i metal, siger administrerende direktør i ABJ Metal, André Brandi Jensen. 

Han er tredje generation i familievirksomheden, der i 1957 startede med egenproduktion af landbrugsmaskiner. I dag er virksomheden underleverandør af plader og metaldele til omkring 350 kunder indenfor blandt andet fødevarer, offshore, forsvars-, og maskinindustrien. 

For at kunne løse så bred en palet af opgaver for så mange forskellige kunder, har ABJ Metal løbende investeret i moderne maskineri, der kan skære, bukke og svejse metal på alle tænkelige måder. Senest har virksomheden i 2019 investeret et tocifret millionbeløb i nye avancerede maskiner, der yderligere sætter virksomheden i stand til at tilbyde kunderne både større og mere komplekse emner, samtidig med at fleksibiliteten forbedres. 

Foruden investeringerne, så blev virksomheden ISO 9001 certificeret tilbage i 2017. 

Ny produktionshal på 2000 kvm – Hvis vi skal have det optimale ud af vores maskineri, skal vi også have nogle moderne og fremtidssikrede rammer til at understøtte deres potentiale. Derfor har vi netop investeret i en ny produktionshal på 2000 kvadratmeter. Det kommer til at optimere vores processer, siger André Brandi Jensen. 

Han ser også navneskiftet til ABJ Metal som en anledning til, at virksomheden og dens 35 medarbejdere ser på sig selv i et nyt lys. 

– Vi følger med tiden og udvikler os, og den kultur manifesterer vi ligeledes igennem navneskiftet, siger André Brandi Jensen. 

Centralt i ABJ Metals vækstplan er fokus på tætte og langvarige partnerskaber med kunderne. 

– Vi er ofte involveret helt fra starten og bistår med udvikling og optimering af nye emner, vi kender vores kunder indgående og er også på den baggrund i stand til at fortsat at levere høj kvalitet, præcision og pålidelighed, som vi har været kendt for i mere end 60 år, siger André Brandi Jensen 

FAKTA 

ABJ Metal A/S 

Grundlagt i 1957 som AB Jensens Maskinfabrik A/S af Anton Brandi Jensen. Oprindeligt udviklede og producerede virksomheden landbrugsmaskiner. 

I 1990’erne blev virksomheden gradvist omlagt fra egenproduktion til underleverandør med Arne Brandi Jensen som direktør. 

Siden 2016 har hans søn, André Brandi Jensen, været administrerende direktør og medejer af virksomheden, der blev ISO 9001-certificeret i 2017 og fra 1. september 2019 hedder ABJ Metal. 

Yderligere information: 

Direktør André Brandi Jensen tlf. 73241104 eller abj@abj.dk 

SEND OS EN BESKED

Med over 60 års erfaring inden for faget og hermed tilegnet viden omkring materialernes egenskaber er vi din foretrukne underleverandør indenfor pladebearbejdning.

Ribevej 20
6500 Vojens
CVR: 12369395

Tel: (+45) 74 54 16 08
Mail: info@abj.dk