OM ABJ Metal

Virksomheden blev grundlagt i 1957 som AB Jensen Maskinfabrik A/S af Anton Brandi Jensen. Oprindeligt udviklede og producerede firmaet landbrugsmaskiner. I 1990’erne blev AB Jensen Maskinfabrik gradvidst omlagt fra egenproduktion til underleverandør med Arne Brandi Jensen som direktør. Siden 2016 har hans søn, André Brandi Jensen været administrerende direktør og medejer af virksomheden.

Fra september 2019 skifter virksomheden navn til ABJ METAL.

Navneskiftet kommer som konsekvens af en positiv udvikling, hvor virksomheden har kundetilgang fra udlandet og investerer i nye, moderne produktionsfaciliteter.

“Vi har en ambition at vækste og være tilgængelige. Derfor justerer vi vores profil, så vores navn helt tydeligt fortæller vores samarbejdspartnere i Danmark og udlandet, hvad vi kan og er eksperter i – og det er at arbejde i metal” – André Brandi Jensen

Vi ser os selv som en yderst kompetent virksomhed indenfor pladebearbejdning og vi har i flere årtier fungeret som professionel underleverandør til stort set alle brancher i metalindustrien, blandt andet indenfor fødevarer, offshore, forsvar og maskinbygning. Vi har specialiseret os i følgende bearbejdningsprocesser, hvor vi kan håndtere alt lige fra enkeltstyks serier til serieproduktion med stor volumen:

Laserskæring  //   Vandskæring  //  Kantpresning // Svejsning   //   Afgratning  //  Optegning

Vores virksomhed er en kvalificeret sparrings- og samarbejdspartner der med stor faglig og teknologisk viden gerne indgår i produktmodnings-processen af jeres ideer – og i den forbindelse tilbyder vi også konstruktion og teknisk tegning.

Hos ABJ METAL lægger vi stor vægt på fleksibilitet og garanterer effektiv og hurtig levering, hvor kvalitet og kundens individuelle behov altid er i fokus. Det er vores mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger til fulde.

VORES MISSION

At sælge og producere plade- og metalforarbejdning af høj kvalitet, hvori fleksibilitet og erfaring er vigtige elementer der er med til at skabe og bevare gode kunderelationer, og samtidig gøre det på en forsvarlig og bæredygtig måde.

Virksomhedens mission tager udgangspunkt i vores værdier og holdninger som ses herunder:

Kunden i fokus, kvalitet, faglig dygtighed, kreativitet, åbenhed og vilje til forandring, ærlighed, troværdighed, samarbejde & entusiasme

VORES VISION

Alt hvad vi gør og beslutter er med kunden i fokus.

At være kundernes foretrukne leverandør af plade og metalforarbejdede emner – lige fra prototype til serieproduktion, hvor kvalitet, fleksibilitet og troværdighed er af stor betydning.

At være en bæredygtig virksomhed, både hvad angår økonomi og miljø, det betyder at vi så vidt muligt tager hensyn til både internt og eksternt miljø ved løbende at optimere og tage stilling til muligheder der ligger indenfor forsvarlige økonomiske rammer. 

At vores navn er anerkendt indenfor pladebearbejdning – dette vil vi opnå igennem samarbejde samt tilegnelse og deling af nyeste viden på området.

At være en spændende og attraktiv arbejdsplads med dygtige og motiverede medarbejdere.

At være en attraktiv samarbejdspartner for kunder og leverandører.

Med over 60 års erfaring inden for faget og hermed tilegnet viden omkring materialernes egenskaber er vi din foretrukne underleverandør indenfor pladebearbejdning.

Ribevej 20
6500 Vojens
CVR: 12369395

Tel: (+45) 74 54 16 08
Mail: info@abj.dk