LASERSKÆRING

Hvad kan man opnå med laserskæring?

Laserskæring er en enormt præcis og fleksibel teknologi, som giver nogle meget ensartede resultater. Samtidigt er produktionsomkostningerne i forbindelse med laserskæring forholdsvist lave, mens produktiviteten og kvaliteten er høj.

Med laserskæring kan man fremstille emnet med en tolerance på mindre end 0,2 mm, og denne unikke præcision er altså en af årsagerne til, at laserskæring er en af de mest udbredte skæremetoder i dag – og det er der bestemt ikke noget at sige til.

laserskæring i et væld af materialer

Her hos ABJ METAL er vi specialister i laserskæring. Foruden vores moderne og professionelle faciliteter har vores dygtige medarbejdere ikke blot erfaringen, men også ekspertisen til at løse store som små opgaver med laserskæring. Vi benytter os udelukkende af nogle af feltets bedste maskiner, og derfor kan du altid forvente, at vi løser din opgave med sikker præcision.

Som noget unikt, så kan vi også laserskærer i træ, som eksempelvis mdf og birkefiner. Vi er først glade, når vores kunder er tilfredse, og igennem årene har vi samarbejdet med aktører fra et hav af forskellige brancher. Når det kommer til laserskæring, arbejder vi med følgende materialer:

        Stål – op til 25 mm

        Rustfrit stål – op til 25 mm

        Aluminium – op til 12 mm

        Kobber – op til 10 mm

        Messing – op til 10 mm

        Prælakerede plader

        Hardox

        Armox

        Træ – MDF, Birkefiner, osv.

Maksimal pladestørrelse vi laserskærer er 4000 x 2000mm.

Størrelse på huller og konturer

Materialet, pladetykkelse og geometri på emnet er afgørende for hvor grænsen går for den mindst mulige huldiameter. Grænsen ligger ofte lige lidt under godstykkelsen på emnet, så skal der skæres i en 12mm plade, så er mindste hul diameter omkring Ø10 – men hør os af, under de rette omstændigheder er det i flere tilfælde muligt at lave huller der ligger væsentligt under godstykkelsen.

LASER GRAVERING – ILT ELLER NITROGEN?

Ilt giver en noget hårdere (og mere tydelig) gravering sammenlignet med nitrogen.

Vi anbefaler:

Nitrogen (standard) hvor gravering skal bruges til opmærkning for eks. svejsning, eller hvor overfladen skal være så jævn og ensartet som mulig. Standard, ved ønske om ILT skal det nævnes ved bestilling.

ILT (oxygen) til skilte, eller andre ting hvor det er vigtigt at graveringen er ekstra tydelig. Obs: Ilt gravering svækker materialets korrosions bestandighed i selve graveringen.

Få et godt tilbud allerede i dag

Hvis du har brug for en erfaren specialist inden for laserskæring, står vi klar til at hjælpe dig med at løse din opgave. Klik her, hvis du kunne tænke dig at lægge en ordre eller få et godt tilbud, eller kontakt os for en uforpligtende snak allerede i dag. Vi kan træffes på telefon 74 54 16 08 eller e-mail info@abj.dk. Alternativt er du mere end velkommen til at sende os en besked via kontaktformularen, som du finder nederst på siden. Vi glæder os til at løse din opgave!

 

SEND OS EN BESKED

Med over 60 års erfaring inden for faget og hermed tilegnet viden omkring materialernes egenskaber er vi din foretrukne underleverandør indenfor pladebearbejdning.

Ribevej 20
6500 Vojens
CVR: 12369395

Tel: (+45) 74 54 16 08
Mail: info@abj.dk