Kvalitet til tiden

Kvalitet har siden dag et været et nøgleord hos ABJ METAL. Det er noget vi brænder for og det er synligt igennem hele vores organisation.

ABJ METAL har etableret og implementeret et ledelsessystem, der opfylder kravene i henhold til ISO 9001:2015, vi har været certificeret af Bureau Veritas siden 2017.

Vores certificering betyder blandt andet at vi leverer en ensartet kvalitet og service, samt at vi har forpligtet os til at gennemføre løbende forbedringer. På den måde vil vi fortsat kunne leve op til kvalitetskrav og ønsker fra vores kunder.

”Kvalitet til tiden” er vores motto og vi arbejder passioneret hver eneste dag for at kunne leve op til dette.

Se vores certifikat her

Sporbarhed

Vi kører med fuld sporbarhed igennem alle vores processer, lige fra ordremodtagelse til afsendelse af emner – på den måde er vi altid sikre på at vores kunder får de ønskede varer i den rigtige kvalitet.

Vi har mulighed for at mærke emner enten under produktionen via gravering, eller mærkning med vores stemplingsmaskine. Stemplingsmaskinen gør det muligt at gravere tydeligt i de tilfælde hvor der stilles ekstra store krav til mærkningen. På den måde sikres at mærkningen er tydelig, selv efter eventuelle overfladebehandlinger.

SEND OS EN BESKED

Med over 60 års erfaring inden for faget og hermed tilegnet viden omkring materialernes egenskaber er vi din foretrukne underleverandør indenfor pladebearbejdning.

Ribevej 20
6500 Vojens
CVR: 12369395

Tel: (+45) 74 54 16 08
Mail: info@abj.dk