KANTPRESNING

kantpresning

Kantpresning er en af fagets mest udbredte metoder til at håndtere bukkeopgaver. Der er tale om en meget præcis metode til bukning af emner i stål og aluminium, og kantpresning er da også et sikkert valg til dig, der ønsker en nøjagtig og ensartet bukning eller presning af et emne. Samtidigt er kantpresning en enormt fleksibel metode, der giver et væld af muligheder. Fx er den høje grad af præcision oplagt, hvis du skal have produceret flere identiske emner, men den avancerede bukketeknologi er også ofte det bedste valg i mange andre henseender.

kantpresning med flot finish i moderne faciliteter

Her hos ABJ METAL har vi ikke kun udstyret, men også vores faglige stolthed i orden. I vores professionelle produktionsfaciliteter har vi et bredt udvalg af topmoderne maskiner og værktøjer, hvilket gør os i stand til at klare de fleste udfordringer – også når det drejer sig om kantpresning.

Vores dygtige og erfarne medarbejdere bukker dagligt både i rustfrit stål, stål og aluminium, og vi kan naturligvis håndtere emner i selv de mindste og største størrelser. Med vores alsidige maskiner, som har en preskraft på op til 320 ton, kan vi håndtere emner med buk på op til fire meter. Vi kan tilbyde buk med folie for at minimere bukkemærker (ekstra omkostning – spørg gerne vore sælgere for detaljer).

vi står klar til at hjælpe dig

Står du i en situation, hvor du har brug for hjælp til at få løst en opgave, der inkluderer kantpresning, er du altså kommet til det helt rette sted. Vi kan sågar tilbyde en mulighed, hvor vi simulerer på emner, inden de produceres. (Løsningen kræver at kunden leverer en 3D fil af emnet.) På den måde kan vi afværge fejl og spare tid og penge i produktionsfasen.

Ring på telefon 74 54 16 08 eller skriv til os på info@abj.dk eller via kontaktformularen nederst på siden for at høre mere omkring kantpresning. Du er også velkommen til at lægge en ordre her. Vi glæder os til at hjælpe dig.

 

SEND OS EN BESKED

Med over 60 års erfaring inden for faget og hermed tilegnet viden omkring materialernes egenskaber er vi din foretrukne underleverandør indenfor pladebearbejdning.

Ribevej 20
6500 Vojens
CVR: 12369395

Tel: (+45) 74 54 16 08
Mail: info@abj.dk