Vores mission

AB Jensen tilbyder kundetilpassede løsninger i form af både simple og komplekse komponenter i flere forskellige materialer. Med over 50 års erfaring i faget og hermed tilegnet viden omkring materialernes egenskaber fungerer vi som en yderst professionel samarbejds- og sparringspartner indenfor metalindustrien.

Vi kender til vigtigheden af indsigt - og søger altid aktivt at engagere os i enhver given opgave for at kunne indfri vores kunders mange forskellige individuelle ønsker og behov på bedst mulig vis.

Virksomheden er indrettet i et nyt og moderne produktionsmiljø - hvor vores medarbejdere sikrer en stabil og dynamisk arbejdsgang, der kommer vores kunder til gode i form af:

Fleksibilitet: En af hjørnestenene i virksomhedens filosofi er fleksibilltet og en flad ledelsesstruktur der sikrer at kunden altid er i tæt kontakt med produktionen, uanset hvem der tales med. Dette giver mulighed for hurtig omlægning og tilpasning i produktionen.

Kvalitet til tiden: Hos AB Jensen Maskinfabrik A/S arbejder vi målrettet for at opnå størst mulig kundetilfredshed gennem indfrielse af kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget. For os er et godt solidt kvalitetsarbejde indenfor kort leveringstid en vigtig grundsten i virksomhedens virke.

Vi håndterer alt fra enkeltstyksordre til større serier - kontakt os for uforpligtende vejledning og tilbud.
Copyright: AB Jensen Maskinfabrik A/S • Ribevej 20 • DK-6500 Vojens • Tel: +45 7454 1608 • Fax: +45 7454 0908
Based on SEEEMS.CMS